Új Föld Könyv, Szőnyi György Endre: Új Föld, Új Ég (Kozmosz Könyvek, 1984) - Antikvarium.Hu

A gondolkodás a valóságot élettelen töredékre szabdalja. A valóság ilyen hiányos szemléléséből rendkívül korlátolt és romboló cselekvés származik. Létezik azonban az összes létező összekapcsolódásánál még mélyebb szint az egészhez. Azon a mélyebb szinten minden egy. Ez a forrás, a megnyilvánulatlan egy élet. Ez az az időtlen értelem, ami az időben kibontakozó univerzumként nyilvánul meg… Az "Új Föld" című eme kiadványt Eckhart Tolle ma élő spirituális tanító műve iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, aki egyetlen konkrét vallásnak vagy tradíciónak sem a követője, de írásaiban és előadásaiban egyszerű, ám mély üzenetet juttat el a régi mesterek időtlen és bonyodalommentes világosságával, hogy: létezik kiút a szenvedésből, létezik út a lelki békéhez. Célja, hogy tudatállapot váltást idézzen elő, vagyis: "fölébredést"! De Csak Azokat Képes Felébreszteni, Akik Készen Állnak Rá!

  1. Új föld kony 2012
  2. Könyv - Új föld - Ráébredni életed céljára - 3.942 Ft
  3. Uj field konyv 9
  4. Uj field konyv hotel

Új föld kony 2012

Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük. Előjegyzem

Könyv - Új föld - Ráébredni életed céljára - 3.942 Ft

Az a világ, a kozmosz. Ám az összes létező – a mikrobától az emberi lényeken át a galaxisokig – valójában nem különálló dolgok, illetve entitások, hanem az egymással összekapcsolódó, több dimenziós folyamatok hálójának a részei. Két ok miatt nem látjuk ezt az egységet, és hisszük a dolgokat egymástól különállóknak. Az egyik az érzékelés, amely a valóságot arra redukálja, ami érzékszerveink szerény teljesítményével számunkra hozzáférhető; tehát amit képesek vagyunk látni, hallani, szagolni, ízlelni és tapintani. Ám amikor értelmezés vagy gondolati címkézés nélkül érzékelünk – ami azt jelenti, hogy érzékelésünkhöz nem adunk hozzá gondolatot -, akkor már érezni tudjuk az észlelésünk révén különállónak tűnő dolgok mélyebb összekapcsolódottságát. Az elkülönültség másik, komolyabb oka: a kényszeres gondolkozás. Az univerzum valójában akkor esik számunkra darabokra, amikor bezáródunk a kényszeres gondolkodás szüntelen folyamatába, és elveszítjük a képességünket, hogy érezzük minden létező összekapcsolódását.

Uj field konyv 9

antikvár Új föld Studió Antikvárium Kft jó állapotú antikvár könyv Szépirodalmi Könyvkiadó, 1965 Dobi kormányának működése alatt fejeződött be és vált véglegessé (legalábbis négy évtizedre) a kommunista hatalomátvétel. Dobi 1952. augu... Beszállítói készleten 3 pont 6 - 8 munkanap Méliusz Antikvárium 5 pont A Hely Antikvárium Szépirodalmi Könyvkiadó, 1953 "- Ez az utolsó könyv - mondta a barátom, amikor elolvasásra kölcsönadta az Angliából frissen hozott művet. - Hogy érted, hogy "utolsó kö... Pápaszem Antikvárium Bt. közepes állapotú antikvár könyv 6 - 8 munkanap

Uj field konyv hotel

68 Az ego nem személyes valami 71 A háború az egyfajta gondolkodásmód 73 Békességet akarsz vagy drámát? 75 Az egón túl: a te valódi identitásod 76 Minden szerkezet labilis 78 Az ego igénye a fölény érzésére 79 Az ego és a hírnév 81 Szerepjátszás: az ego számos arca 83 Gonosztevő, áldozat, szerelmes 84 Az öndefiniálás szélnek eresztése 87 Előre megszabott szerepek 88 Időleges szerepek 90 Az izzadt tenyerű szerzetes 92 A boldogság mint szerep kontra valódi boldogság 92 Anyaság és apaság: szerep vagy funkció? 94 Tudatos szenvedés 98 A tudatos szülői viselkedés 99 Gyermeked "felismerése" 101 A szerepjátszás föladása 103 A patologikus (kóros) ego 105 A "háttér-boldogtalanság" 108 A boldogság titka 110 Az ego kóros formái 113 Munka egóval, illetve anélkül 116 Az ego a betegségben 118 A kollektív ego 119 A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka 121 A fájdalomtest 123 Az érzelem születése 125 Az érzelmek és az ego 128 Az emberi elméjű kacsa 130 A múlt cipelése 132 Az egyedi és a közös 134 Hogyan újítja meg magát a fájdalomtest?
új föld könyv
  1. Uj field konyv news
  2. Uj field konyv 10
  3. Eckhart Tolle: Új föld | bookline
  1. Karl lagerfeld akció
  2. Poker zsetonok értékei
  3. Utazás horvátországba covid
  4. Jégmezők lovagja
  5. Elkurtuk teljes film
  6. A magyar barokk
  7. Ragasztó nélküli slime receptek free
  8. Holiday house ezüstpart siófok időjárás
  9. Dévai utca 19
  10. Büchl hungaria kft
  11. Ovis torna feladatok
  12. A halottak hadserege imdb
  13. Borbás marcsi túrógombóca
Sat, 06 Aug 2022 08:02:04 +0000

Sitemap | Gere Pékség Szigethalom, 2024