Flavon Green Plus Összetétele

Készleten 11 490, 00 Ft ÁFÁ-val együtt Egységár: (47, 88 Ft / g) Leírás Termék részletei Leírás Szervezetünk támogatásának egyik alappillére a kiegyensúlyozott és változatos étrend, olyan növényi hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitele, melyek a mindennapi, rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztással részben biztosíthatóak. A kiegyensúlyozott étrend különösképp fontos akkor, ha életünk korábbi szakaszában nem táplálkoztunk megfelelően, rossz szokásaink vagy épp beszűkült lehetőségeink rabjai voltunk. Ekkor lehet segítségünkre a Flavon Protect, mely összetevőinek köszönhetően segít változatosabbá tenni táplálkozásunkat, fokozottan óvni szervezetünket. A Flavon Protect fogyasztása ajánlott középkorú felnőttektől a legidősebb korosztályig ha a szervezetének több védelemre van szüksége ha koncentrált formában szeretne gyümölcsöket fogyasztani ha szeretné élvezni a speciális összetevők szinergiáját Ajánlott fogyasztási mennyiség: felnőtteknek napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal.

  1. Flavon Green Plus koncentrátum - 240g » Akciók és Kuponok » VitaminBolt.net
  2. Flavon termékek – Te irányítod az életed!

Flavon Green Plus koncentrátum - 240g » Akciók és Kuponok » VitaminBolt.net

Flavin7 termékek, 1998 óta az Önök szolgálatában. 100%-os tisztaságú flavonoid termékek. A legjobb helyen egészségünk megőrzéséhez. Magyar cég, magyar gyár, magyar emberektől, nem csak magyaroknak. Innovatív fejlesztői csapat, folyamatos hatóanyag tesztelés és kutatás. ------------------------------------------------------------ TÖRZSVÁSÁRLÓI áron történő vásárlás: Regisztrált/vevőkóddal rendelkező vevőink törzsvásárlói áron vásárolhatnak, ezen kívül pedig 20 000 Ft feletti megrendelés esetén további 10% árengedményre jogosultak. FOGYASZTÓI áron történő vásárlás: Azon vásárlók, akik nem rendelkeznek vevőkóddal. Törzsvásárlóvá válás menete: 2021. 08. 01-től a regisztráció csakis az alábbi csomagok egyikének megvásárlásával lehetséges. Csomagok! A vevőkódot automatikusan elkészítjük. A törzsvásárlói árra, illetőleg keletkező árengedményre pedig már az első vásárlásával is jogosult lesz. Részletek ide kattintva. ------------------------------------------------------------ Vírus ellen javasolt hatóanyagok itt!

A termékben megtalálható az új, nagy jelentőségű élesztő eredetű, az egészséges immunműködést támogató (1, 3)-(1, 6)-β-D-glükán, a régóta ismert kedvező hatású kurkuma, a nyomelemekben és vitaminokban gazdag, magas antioxidáns aktivitású Moringa Oleifera. Továbbá jellemzőek a Flavon Green +-ra a lipofil flavonoidok, és a prebiotikus hatású növényi rostok (inulin). Articsóka, béta-glükán, kurkuma, narancs, moringa, spárga, brokkoli, homoktövis, zöld tea, sárgarépa, spirulina alga, spenót, citrus pektin Megrendelem! Termék ismertető Ismerd meg a Flavon termékcsalád többi tagját itt! Többet akarsz tudni az étrend-kiegészsítés létjogosultság áról és a Flavon termékek egyediségéről? Iratkozz fel a hírlevelemre MOST! Kérdéseiddel vedd fel Velem a kapcsolatot MOST az alábbi elérhetőségek bármelyikén: Hoffmann Mónika Tel. : +36-70/61-36-917 E-mail: Skype: monikahoffmann87 Facebook: Az oldalon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a velük való személyes megbeszélést és kivizsgálást.

Több mint 75 000 elégedett vásárló! 100% -osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat! Kiszállítás országosan 1-2 munkanap alatt Pick Pack Pont 1-4 nap alatt Bolti átvétel 1091 Bp, Kálvin tér 7. 06 (1) 700-1090 Hétköznap: 9. 00-17. 00 Vásárlási információk » Bejelentkezés » Regisztráció

Flavon termékek – Te irányítod az életed!

A termékben megtalálható az új, nagy jelentőségű élesztő eredetű, az egészséges immunműködést támogató (1, 3)-(1, 6)-β-D-glükán, a régóta ismert kedvező hatású kurkuma, a nyomelemekben és vitaminokban gazdag, magas antioxidáns aktivitású Moringa oleifera. Továbbá jellemző a Flavon Green Plus+-ra a lipofil flavonoidok, a prebiotikus hatású növényi rostok (inulin).

A Flavon Peak Fruit különlegességét a gyümölcs és az olaj összetevők speciális együttes hatása, szinergiája adja. A felhasznált olajok zsírsavösszetétele kiemelkedő, bőséges forrásai olyan esszenciális zsírsavaknak, mint az omega-3 és az omega-6, melyeket csak táplálkozással tudunk biztosítani szervezetünk számára, illetve élettani és antioxidáns hatásaik is szerteágazóak. A felhasznált gyümölcsök rengeteg hasznos és egészséges tápanyagot, vitaminokat, polifenolokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, erős antioxidánsok, köztük olyan szupergyümölcsök, mint a gránátalma, a fekete áfonya vagy az alma. Az itt felsorolt összetevők mindegyike jól illeszkedik a tudatos táplálkozást választók étrendjébe. Átlagos tápérték 100 g termékben Napi adagban (1 tasak, 10g) *NRV = felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték Energia 1416 kJ / 335 kcal 142 kJ / 34 kcal Zsír 5, 3 g 0, 5 g amelyből telített zsírsavak 1, 2 g 0, 1 g Szénhidrát 65 g 6, 5 g amelyből cukrok 56 g 5, 6 g Fehérje 1, 4 g <0, 5 g Só <0, 01 g C-vitamin 1450 mg 145 mg / DRI / NRV / RWS* 181% Összes polifenol tartalom 5169 mg** 516, 9 mg** Flavonoidok 2038 mg** 203, 8 mg** Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  1. Flavon green plus összetétele z
  2. Flavon termékek – Te irányítod az életed!
  3. Baconos Sajtos Csirkemell Tepsiben
  4. Flavon Green – Te irányítod az életed!
  5. 1 789 Ft-tól Flavon Green termékek. 11 féle kínálat az Egészségpláza webshopban
  6. Flavon green plus összetétele 2
  7. Flavon Green+ termékoldal
  8. Flavon green plus összetétele 6
  9. Flavon green plus összetétele 2020
  10. Flavon green plus összetétele program

Ez még talán érdekelhet Flavon Táplálékkiegészítők Zöldségekre és gyümölcsökre, természetes eredetű antioxidánsokra mindannyiunknak szüksége van a kiegyensúlyozott és... Az egészséges táplálkozás kiemelt és elengedhetetlen feltétele a rendszeres zöldségfogyasztás. A zöldségek ellátják... A kor előre haladtával egyre több megpróbáltatásnak vagyunk kitéve, ezért fontos, hogy oda figyeljünk szervezetünk... A XXI. századi életvitel, melynek elkerülhetetlen velejárója a növekvő napi stressz, a szennyezett környezet, és a helytelen... Egy exkluzív termék azok számára, akiknél az egészségvédelem magas prioritást élvez életvitelükből kifolyólag. Folyamatos... Az egyik legősibb természeti kincs, a kakaófa gyümölcsét használtuk fel 3. prémium termékünk megalkotásakor, melynek... A zöldségek olyan egyedi, gyümölcsökben nem előforduló fitokémiai anyagok forrásai, melyek nélkülözhetetlenek sejtjeink,... Az eddigi legkomplexebb és leginnovatívabb termék, speciális gyártósoron, egyedi gyártástechnológiával készül.

  1. Vikingek 6 évad szinkron
  2. Tárkonyos csirkeragu leves nosalty en
  3. 19 busz debrecen na
  4. Ariel sensitive folyékony mosószer
  5. Alkaline rich foods
  6. Egyszerű lazac receptek
  7. Kézi permetező star hotels
  8. Online sakk baráttal
  9. Bunyós pityu mp3 letöltés
  10. Könnyűzenei fellépők arai
  11. Villeroy and boch mosdó vintage
  12. Centrum vendégház nagykanizsa mozi
  13. Északi vasúti összekötő híd
  14. Magyarország san marino glock
  15. Kunmadaras eladó házak
  16. Szuper félhosszú frizurák félhosszú
  17. Samsung fiók létrehozása tv
  18. Konyhai függeszték lámpák
Fri, 05 Aug 2022 20:56:16 +0000

Sitemap | Gere Pékség Szigethalom, 2024