Hordozható Mini Nyomtató

JELLEMZŐK ÖRÖKÍTSE MEG A LEGSZEBB PILLANATAIT – Nyomtassa ki közvetlenül a telefonjáról a legkedvesebb emlékeit, hogy azok örökre megmaradjanak! SZERVEZZE MEG ÉLETÉT – Tartsa kézben a munkáját és nyomtassa ki jegyzeteit, vagy címkézzen fel bármit, amit csak akar. HORDOZHATÓ – Utazáshoz praktikus! Mivel a nyomtató akkumulátorral működik, nincs szüksége tápkábelre, és bárhová, bármikor magával viheti. NEM KELL HOZZÁ PATRON – Nyomtassa ki a fényképeket azonnal, bárhol. A hőtechnológiának köszönhetően nem használ tintát, így nincsenek felesleges költségek. BLUETOOTH-KAPCSOLAT – Bármilyen okostelefont gyorsan és egyszerűen, néhány másodpercen belül csatlakoztathat a nyomtatóhoz Bluetooth-on keresztül. A CSOMAG TARTALMA 1 x hordozható fotónyomtató 1 x tekercs hőpapír (5m) 1 x használati útmutató 1 x USB-töltőkábel A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

Hőnyomtatók | Alza.hu

eladó panellakás érd

Colop e-mark hordozható, színes, mini nyomtató - colopshop.hu

Akció! Ez a nyomtató alkalmas arra, hogy bárhová elkísérjen. Méretéből adódóan könnyen hordozható és kábelekkel sem kell bajlódnod. Nyomtathatsz laptopodról vagy telefonodról WIFI-n keresztül bárhol, bármikor. A legjobb útitárs, ha olyan helyre mész, ahol nincs elérhető nyomtató vagy egész egyszerűen nem akarsz beszerelni egy drága, fix eszközt. Akció lejárati ideje:::: Elfogyott További információ a lenti leírásban Leírás Megérkezett az egyik legfelkapottabb újdonság, a Vezeték nélküli mini nyomtató! Könnyed és kompakt, gyors és minőségi. Nyomtathatsz vele vonatjegyet, kis színezhető képeket, fényképeket vagy amiket csak szeretnél. Könnyítsd meg a napjaidat ezzel az egyszerű szerkezettel! Imádom a karácsonyt! Imádok ajándékozni! Kitalálni, megalkotni/megvenni, becsomagolni és hatalmas örömmel és izgatottsággal a fa … Bővebben Igen… már megint eltelt egy év és újra itt van a karácsony. Észre sem veszed, … Bizony, közeledik a karácsony. Idén más lesz, mint a többi, de egy dolog nem fog … Bővebben

Peripage Mini A6 hőnyomtató fehér (ZMR-OT-7-4) – Zoomr.hu

  • Kézi hordozható nyomtató - EVEBOT Mini toll Wifi - logó + szöveg nyomtatása különböző felületekre | Cool Mania
  • Korosi csoma sandor
  • Simson s50 főtengely össze szerelés. - YouTube
  • Több mint félmillió virág a Tescókban
  • Bútor ragasztó fólia na

Vezeték nélküli -

hordozható mini nyomtató

MINIPRINT hordozható intelligens fotónyomtató – Vigoshop.hu

Kézi hordozható nyomtató - EVEBOT Mini toll Wifi - logó + szöveg nyomtatása különböző felületekre, beleértve a bőrt is néhány másodperc alatt. Az okostelefonnal való kapcsolat segítségével azonnal egy mini nyomtató van a kezében, amely szinte bármilyen felületre képes nyomtatni, beleértve a papírt, műanyagot, textíliát, üveget, fát, klasszikus bőrt, de az emberi bőrt is. Hordozható nyomtató - EVEBOT nyomtató toll Mini nyomtatóját a zsebébe A nyomtató kompakt méretekkel rendelkezik, beépített, 500mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral és akár 1000 nyomtatási élettartammal. A töltés C típusú USB porton keresztül lehetséges, a toll Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik az alkalmazáshoz. IOS és Android rendszerrel egyaránt működik. A felhasználó kiválaszthatja az alkalmazáson keresztül a nyomtatási tervet, és kiválaszthatja vagy feltöltheti saját képét / szövegét. Maga a nyomtatás tetszés szerint testreszabható, így gyakorlatilag bármit kinyomtathat. A nyomtatási szélesség 26 mm. Ideális szöveg, logó, QR-kód vagy grafikus kép bármilyen felületre!

Mon, 08 Aug 2022 12:32:03 +0000

Sitemap | Gere Pékség Szigethalom, 2024